Lahjakortti Summalle

Hierontalahjakortti on mainio lahja. Hierontalahjakortin saa heti sähköpostiin ja lahjakortit ovat voimassa vuoden ostosta.

Voucher Image

Kuvaus

Hierontalahjakortti on mainio lahja. Hieronta nopeuttaa palautumista liikuntasuorituksesta, vähentää kipuilua ja lihasjännitystä, sekä alentaa tehokkaasti stressiä rentouttaen kehoa ja mieltä. Lahjakortti toimitetaan heti tilauksen jälkeen sähköpostilla. Me pidämme huolen että lahja on yhtä merkityksellinen hänelle kuin lahjansaaja on sinulle.

Vaikeuksia päättää sopivaa summaa lahjakortille – tilaa valmiita ehdotuksia TÄSTÄ.

Toimitustavat

Sähköpostilla

Hierontalahjakortti on ladattavissa heti maksun jälkeen linkistä ja lisäksi lahjakortti lähetetään tilauksessa annettuun vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen hetken kuluttua. Lahjakorttiin voi tilatessa lisätä viestin lahjakortin saajalle. Lisää viestiin myös nimesi jos haluat sen näkyvän lahjakortissa. Huomioithan että mitään tilauksella annettuja saajan tai tilaajan tietoja ei tulostu automaattisesti lahjakorttiin, vain viesti kohtaan kirjoitetut tiedot tulostuvat lahjakortille. Lahjakortti on PDF muotoinen tiedosto ja kelpaa maksuvälineenä paperille tulostettuna tai matkapuhelimesta näytettynä.

Voit tilata lahjakortin myös vain omaan sähköpostiin ja näin lähettää eteenpäin lahjansaajalle.