Hierontalahjakortti

49,00 550,00 

Hierontalahjakortti on mainio lahja. Hierontalahjakortin saa heti sähköpostiin ja lahjakortit ovat voimassa vuoden ostosta.

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Voucher Image

Kuvaus

Hierontalahjakortti on mainio lahja. Hieronta nopeuttaa palautumista liikuntasuorituksesta, vähentää kipuilua ja lihasjännitystä, sekä alentaa tehokkaasti stressiä rentouttaen kehoa ja mieltä. Lahjakortti toimitetaan valinnan mukaan joko postitse kirjeenä tai sähköpostilla. Valittaessa toimitus sähköpostilla, toimitetaan lahjakortti sähköpostiin HETI oston jälkeen. Me pidämme huolen että lahja on yhtä merkityksellinen hänelle kuin lahjansaaja on sinulle.

Haluaisitko mieluummin päättää itse lahjakortin arvon – tilaaminen onnistuu TÄSTÄ.

Toimitustavat

Sähköpostilla

Hierontalahjakortti on ladattavissa heti maksun jälkeen linkistä ja lisäksi lahjakortti lähetetään tilauksessa annettuun vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen hetken kuluttua. Lahjakorttiin voi tilatessa lisätä viestin saajalle. Lisää viestiin myös nimesi jos haluat sen näkyvän lahjakortissa. Lahjakortti on PDF muotoinen tiedosto ja kelpaa maksuvälineenä paperille tulostettuna tai matkapuhelimesta näytettynä.
Huomioithan että mitään tilauksella annettuja saajan tai tilaajan tietoja ei tulostu automaattisesti lahjakorttiin. Lahjakorttiin voit lisätä haluamasi tekstin viesti -kohdassa, esim. onnittelut ja lahjanantajan nimen.
Voit tilata lahjakortin myös vain omaan sähköpostiin ja näin lähettää eteenpäin lahjansaajalle.

Kirjeenä

Toimitus postinjakelusta riippuen 7 päivää. Valkoinen kirjekuori ei paljasta sisältöä tai lähettäjää. Hierontalahjakortti on puukuvioinen, tukevampaa postikorttipahvia.

Yrityksille

Isommat erät lahjakortteja voit tilata sähköpostilla; [email protected]
Muistathan liittää tilaukseen laskutusohjeet. Yrityksiä laskutamme sähköisesti.